اگر صخره در مسیر رود نبود ،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۷
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه ترشی بادمجان

اطلاعیه سایت

طرز تهیه ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان

دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر بسیار خوشمزه و عالی برای زمستان ….

✏️مواد لازم

🔸بادمجان ۳ کیلوگرم

🔸سیر ۳ بوته

🔸سرکه ۲ لیوان

🔸نعنا خشک، پودر گلپر، نمک به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹بادمجان‌ها را مکعبی خرد کنید، بعد داخل قابلمه ریخته و ۳ لیوان آب روی آن بریزید تا بادمجان‌ها آبپز شوند و در قابلمه را بگذارید، بادمجان‌ها که نرم شدند آن‌ها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید تا خنک شوند.

🔹نمک و سیر خرد شده و پودر گلپر و نعنا خشک را به بادمجان‌ها اضافه کنید. ظرفی که می‌خواهید ترشی را در آن بریزید باید خشک و تمیز باشد.

🔹هم زمان با ریختن مواد داخل ظرف، کمی از سرکه را با آن مخلوط کنید، اگر می‌خواهید زیاد ترش نباشد بهتر است بادمجان‌ها را داخل ظرف فشار دهید تا سرکه کمتر مصرف شود.

🔹در ظرف را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک بگذارید و بعد از ۳ روز ترشی آماده می‌شود.

 

اشتراک گذاری مطلب

راهنما

 

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail:   
:-(     
:unsure:  
;-)  
 
کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع به سایت تفریحی تلخون مجاز است