عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۷
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه کیک پرتقالی شکلاتی

اطلاعیه سایت

طرز تهیه کیک پرتقالی شکلاتی

طرز تهیه کیک پرتقالی شکلاتی

طرز تهیه کیک پرتقالی شکلاتی بسیار لذیذ و خوشمزه در ادامه مطلب.

✏️مواد تشکیل دهنده برای کیک:

🔸پرتقال ۲ عدد

🔸تخم مرغ بزرگ ۶ عدد

🔸شکر دانه ریر ۱و نیم فنجان

🔸بادام خوراکی یا پودر بادام ۲ فنجان

🔸نصف فنجان کاکائو

🔸یک قاشق چایخوری بکینگ پودر

🔸نصف قاشق چایخوری جوش شیرین

🔸نصف قاشق چایخوری نمک

✏️برای سس:

🔸4/3 فنجان تراشه های شکلات نیمه شیرین

🔸یک قاشق سوپخوری عسل

🔸سه قاشق سوپخوری کره ی بی نمک

🔸یک قاشق سوپخوری Cointreau (مشروبی متشکل از پوست پرتقال و الکل) یا Grand Marnier(نوعی مشروب) یا اگر علاقه ندارید اصلا اضافه نکنی

♨️طرز تهیه

🔹فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم. پرتقال ها را در قابلمه ای قرار بدهید و آب به آن ها اضافه کنید طوریکه روی آن ها را آب پوشانده و به جوش بیاید، آن ها را برای ۱ الی ۱ ساعت و نیم بجوشانید، تا زمانی که پخته شوند. اجازه دهید خنک شوند سپس برش داده و دانه ها را بردارید.

🔹پرتقال ها را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا خمیر بدست آید. مواد باقی مانده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.

🔹یک ماهیتابه ی مربعی را با کره چرب کنید و در آن کاغذ قرار دهید. خمیر را در ماهیتابه ریخته و آن را برای ۵۰-۶۰ دقیقه در فر بگذارید یا تا زمانی که میان کیک سفت به نظر برسد.

🔹اجازه دهید تا قبل از انجماد خنک شود و به دمای اتاق برسد. مواد سس را در یک کاسه ی حرارتی ریخته و بالای تابه ی دارای آب در حال جوشیدن نگه دارید. به هم بزنید تا کاملا ذوب شوند. سس را روی کیک ریخته و با پرتقال آن را تزیین کنید.

 

اشتراک گذاری مطلب

راهنما

 

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail:   
:-(     
:unsure:  
;-)  
 
کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع به سایت تفریحی تلخون مجاز است